Blog

IMG_9432

Update ivm afspraken en bestellingen ! lees meer …..

Beste klant,

 

Helaas… we  zullen  elkaar weer voor een tijd moeten missen.

De nieuwe lockdown kwam weliswaar niet geheel onverwacht maar komt toch voor iedereen weer zwaar aan. Toch hebben we begrip voor de maatregelen en zijn we solidair.

De zaak is weliswaar gesloten en alle afspraken tot half december worden geannuleerd,  maar we kunnen wel al uw favoriete verzorgingsproducten blijven leveren. Bestellen kan telefonisch op nr 0468463821 of  via mail naar info@chamyr.be    . Wij leveren indien gewenst gratis aan huis maar ook afhalen vóór  de winkel kan op afspraak. Bestel je liever online? Ga dan naar onze  website www.chamyr.be en klik op mijn e-shop. 

In november kunnen jullie alvast genieten van deze actie .

Jullie krijgen een waardebon van 10% op jullie  aankoopwaarde , bij online bestellingen op ONZE website neem je het aankoopbewijs mee. Niet geldig op x-mas setjes !

 

Weet je niet zo goed wat je momenteel  het best gebruikt?  Aarzel dan niet ons te contacteren voor een persoonlijk advies via telefoon .  En mocht je in deze donkere dagen ook graag iemand anders een hart onder de riem willen steken dan  verpakken wij uw geschenkbon of cadeautje  graag en met veel liefde in .  Voor meer inspiratie verwijzen we ook naar onze kerstfolder in bijlage.

Hou ook zeker onze website en social media in de gaten. We zullen u nog verrassen en vooral verwennen tijdens de volgende dagen en weken.

Ik hoop jullie snel te horen en kijk nu al uit naar een blij weerzien in betere tijden.

Blijf vooral gezond!

 

Chantal & Miriam

Beautycenter Chamyr

ps ;Door de gevolgen van de lockdown gaat Deborah stoppen met haar activiteiten en gaan wij het voorlopig met twee verder zetten .