Spray Tanning

Wat is Spray Tanning?

Spray Tanning is de uitkomst voor een verantwoorde gezonde bruine tint!

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zon(nebank) gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan.

Spray Tanning biedt hiervoor de toekomst. Spray Tanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.  Zo zijn er diverse sunless spraytan lotions verkrijgbaar.

Wil je een “2 weken zomervakantie” tint of liever ´een zonnig dagje op het terras look´? Alles is mogelijk, je kunt kiezen uit verschillende bruintinten en looks om precies de juiste kleur op jouw huid afstemmen.

Spray Tanning €30

spraytanning

Waarom Spray Tanning?

• direct resultaat en een natuurlijk bruine tint
• het is snel en verantwoord
• het verzorgt en voedt de huid, de lotions bevatten Aloe Vera, Vitamine E & A
• geweldig voor feesten, evenementen, vakanties etc.
• je voelt je een stuk beter met een mooie kleur
• de kleur wordt afgestemd op het huidtypen

 

Hoe werkt Spray Tanning?

Met een speciaal ontwikkelde HVLP Spray Tanning compressor wordt de spraytanninglotion over de huid vernevelt. Tijdens het vernevelen is de bruine tint direct zichtbaar. Na de behandeling van slechts 10 minuten heb je direct een egaal bruine Voor het beste en langste resultaat adviseren wij het volgende:

Tips voor een perfecte Spray Tan

Voor de Spray Tan:
Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede body scrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten tijdens het scrubben van de huid.
Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig).
Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie. Lak bij voorkeur je nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Dag van de Spray Tan:
Spoel zo kort mogelijk voor de tanning je lichaam goed schoon met alleen warm water!
Gebruik op de dag van de spraytanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.
Draag donkere loszittende kleding na de spraytanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Na de Spray Tan:
De spray tanning lotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de tanning! Als je met de express spray tanning lotion bent behandelt dan kun je na 4 uur al douchen.
Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.
Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende tan safe douchegel of olie te gebruiken, en na het douchen een extra hydraterende tan safe bodylotion.
Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden!! Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid. Babor heeft ook een aangepaste verzorgingslijn voor de mooie bruine teint langer en mooier te behouden.

• body scrub
• aftercare body lotion
• tan safe douchegel