top of page

Uitnodiging Beautycenter Chamyr 4 december


Graag nodigen wij jullie graag uit in het kasteel Hallehof met dank aan Vesela Subotic .We ontvangen jullie graag met een drankje van 11uur tot 16 uur Wij zullen er aanwezig zijn met onze huisparfums van Esteban .Ook willen we jullie kennis laten maken met de collageen elexir ,de nieuwste stap in je schoonheidsritueel.Wij hebben mooie kerst pakketen samengesteld die je Zaterdag kan aankopen .

Ook Diane De Belder zal aanwezig zijn , zaakvoerster van Wine O'clock die wijnen invoert vanuit een zeer kleine regio binnen de Languedoc.Diane tracht wijnen en bubbels in te voeren die je niet in de supermarkten zal vinden. Kleine wijndomeinen, vakmanschap, passie voor wijn, wijn met een verhaal, authenticiteit, kennis die van generatie naar generatie werd doorgegeven en door elke generatie naar een hoger niveau gebracht. Biologische en biodynamische wijnbouw. En met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Die je zaterdag kan proeven !

Ook kan je kennis maken met Vesela Subotic ,de zeer vriendelijke bewoonster van het kasteel ,Vesela is ook zaakvoerster van het disignbedrijf 'Creativity' . Zij hebben het kasteel een volledige renovatiebeurt gegeven en zorgen voor een nieuwe invulling van het kasteel .Creativity Design BVBA Solid Surface specialist voor al uw op maat gemaakte baden, douches, lavabo’s, keukenbladen, etc.

Vesela haar dochter Tara Manevska ,die ook in het kasteel woont met haar echtgenoot is zaakvoerster van Elizabeth Swann Bridal BVOp maat en naar wens gemaakte (handgemaakte) trouwjurken. Volledig zelf samen te stellen. 4 keer per jaar een nieuwe collectie die tevens te huur is! Snelle levertijd en exellente service. Je kan haar prachtige trouwjurken ook bewonderen zaterdag.

Kasteel Hallehof is een exclusieve locatie voor al uw:Privé diners en recepties, Seminars en vergaderingen,Evenementen, proeverijen en bruiloften.Geschikt tot 100/150 personen.

Het zou ons een plezier doen jullie zaterdag te mogen ontvangen

Chantal Miriam Vesela Tara Diane

Adres; Kasteel Hallehof, Kasteeldreef 55, 2980 Zoersel

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page