top of page

Nieuw ! Esteban huis parfums .


Over Esteban


Esteban bestaat nu al 40 jaar waarbij verhalen ,emoties en connecties elkaar opvolgen .Men heeft nog steeds alles in eigen land .Van de creatie van de parfum ,het ontwerp van de accessoires tot en met de productie, alles in Montpellier in Frankrijk . De producten hebben klasse en zijn het resultaat van Franse vakmanschap , vaak met de hand gemaakt . De geuren zijn werkelijk uniek en daarom zijn de formules beschermd . Geuren die lef en originaliteit tonen .Deze zorgen voor ware fans die trouw aan het merk zijn .Er wordt gestoeld op een aantal vaste waarden.Op deze wijze , met deze waarden en overtuigingen als gids bewegen ze zich naar de toekomst om jouw voldoening vandaag te garanderen en te laten dromen van morgen .

Authenticiteit

Ontsprongen vanuit geuren die onze ziel voeden , waarbij ze een gevoel van welbehagen combineren met inspiratie. Daarom zijn de producten écht ! Authentieke materialen , bewuste creatieve keuzes en loyaliteit naar eigen smaak en passie .

Respect voor de natuur


Omdat ze bewust zijn dat we in een wereld leven waarin alles een connectie heeft speelt het milieu altijd een zeer belangrijke rol in de creatieve benadering .Elke dag door de natuur en bronnen te respecteren , door zo min mogelijk chemische verbindingen te gebruiken

,respecteren ze automatisch de keuzes van de gebruiker met als grootste beloning jouw loyaliteit.Je mag er vanuit gaan dat de bronnen duurzaam zijn ,de materialen gerecycled en 100% natuurlijk zoals de wat en de lonten .Met de gekozen bedrijfsvoering streven ze ernaar zo min mogelijk afval te produceren door een juiste selectie en recycling De Esteban diffusers combineren een hoogwaardige geurverspreiding met een origineel en decoratief design ... Gebruik bij elke gelegenheid voor een heerlijk geurende sfeer.


In het gamma hebben we geurkaarsen , geurstokjes en de auto diffusers .

Voordeel van Esteban is dat er voor alles de navulling verpakkingen zijn .

Voordeel voor de natuur en de portemonnee.


De elegantie van de materialen, de schoonheid van het detail zijn zowel terug te vinden in de geursignatuur van onze parfums als in de decoratieve objecten die het sublimeren. Estéban-parfums zijn exclusieve creaties met beschermde formules, zeer loyale parfums, altijd opgevoed met een vleugje durf en originaliteit.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page