top of page

Je lichaam detoxen in 11 dagen !


Beste klanten


 Kort geleden kwamen wij in aanraking met een aantal fantastische producten. We zijn al vele jaren werkzaam in de beauty-industrie en zoiets als dit hebben we nog nooit eerder gezien!

Voordat we je vertellen wat het is, nodigen we je uit om deze fotos eerst te bekijken:
 Begrijp je nu waarom wij zo enthousiast zijn en waarom we jou er graag kennis mee laten maken?
 We zijn erg verheugd dat we jou kunnen uitnodigen op maandag 9 Mei om 19:00 uur bij ons in het Salon.

Hier laten we jou kennis maken met het voedingssysteem op basis van Nutritional Rebalancing en het Award-winnende Collagen Elixir


Saskia en Jessica zijn in Maart al eens geweest en het was een heel leerrijke avond .


Wat kun je verwachten van Nutritional Rebalancing?

- Gewichtsverlies met blijvend resultaat - Rustige darmen/ geen opgeblazen buik meer - Hormonale balans - Intensief gereinigd lichaam (detox) - Betere nachtrust - Verbeterd cognitief vermogen - Meer energie


Nutritional Rebalancing is compleet natuurlijk en de ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en de producten zijn zeer zorgvuldig samengesteld.

Wat mag je verwachten van Collagen Elixir?

- Beter gehydrateerde huid - Vermindering fijne lijntjes en rimpels - Afname roodheid - Vermindering pigmentatie - Vermindering UV schade - Vervaging littekens - Soepelere spieren en gewrichten - Verstevigde nagels - Bevordering haargroei


Het Collagen Elixir is nu meer dan een jaar verkrijgbaar in de US en heeft al veel erkenning gekregen van giganten in de beauty-industrie zoals Marie Claire en Elle Magazine. Dit vloeibare marine collageen onderscheidt zich van alle andere op de markt door o.a. de double-nutri technologie die gebruikt word, de botanical blend die is toegevoegd en de hoge kwaliteit sourcing.


Na verloop van tijd vertraagt de collageenproductie in je lichaam, wat bij velen van ons kan resulteren in fijne lijntjes en minder elasticiteit. Dat is waar Collageen Elixir om de hoek komt kijken - het is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel.

Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

*Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid


Als je meer wilt weten over de revolutionaire producten meld je dan aan voor onze Sip and Sample avond op 9 Mei.

Aanmelden kan door te reageren op deze mail. Graag in je reactie aangeven met hoeveel personen je wilt komen, dan zorgen wij dat er na afloop een leuke goodie-bag voor jullie klaarstaat.

Graag bevestigen via mail info@chamyr.be of bel ons even 0468463821

Info avond 9 Mei om 19uur

Hopelijk tot dan

Chantal ,Miriam ,Saskia & Jessica


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page