top of page
6c6dbf5a-5c9a-4fac-bb9b-3e9f9cc6755e.JPG
home-three-waxes-op.jpg
LASERONTHARING

LASERONTHARING

SOPRANO ICE SRH LASER de oplossing voor pijnloze ontharing .

Hoe vaak heeft u al gewenst, dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen.

Om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen?

En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak die zo’n behandeling met zich meebrengt? 

 

Wij bieden u een comfortabele manier die er voor zorgt dat de haargroei blijvend gereduceerd wordt, met Soprano ice SHR laser ontharing.

Wil je antwoord krijgen op al jou vragen,

Maak dan een afspraak voor een gratis test- en informatiesessie.

SopranO ice ,ervaar het verschil van pijnloos ontharen

Voordelen

  • Pijnloos

  • Langdurig resultaat

  • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan een 30 minuten

  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken

  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.

  • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld

  • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn

  • Veilige behandeling het hele jaar door

  • medisch goedgekeurd toestel (Let wel op , er wordt veel namaak gebruikt op de markt, wees voorzichtig , de Sopranice is geen alma laser! ). 

oksel-voor-1.png

Hoe werkt het

 

SHR is een ontharingstechniek die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier.

Met SHR-techniek kunt u behandeld worden ongeacht uw huidtype of het seizoen.

Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld.

 

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR-techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd.

Door de ‘In-Motion™’ bewegende techniek, wordt er met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandeld.

Dit zorgt ervoor dat de SHR behandeling snel

en comfortabel is en dit resulteert bovendien in uitstekende resultaten.

 

SHR-techniek warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes.

Omdat de lichtstraal continue in beweging is wordt de behandeling door cliënten vaak vergeleken met een ‘hot stone massage’.

Dit in tegenstelling tot traditionele laserontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële oververhitting van de huid.

Vraag en antwoord

 

Wat is de techniek van de SHR?

SHR staat voor Super Hair Remover.Deze nieuwste technologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de epidermis. Door een lichte druk op het handstuk te zetten, worden weefselvocht en bloed, die niet moeten worden verhit, uit het behandelbereik weggehouden.

 

Is de SHR techniek inderdaad pijnloos?

SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van permanente haarreductie. SHR is veilig, effectief en pijnloos en is uitermate geschikt voor alle huidtypes inclusief donkere .

Pijnloos? Ja, want er is sprake van een geleidelijke warmteopbouw door meerdere pulsen met lage energie op de huid aan te brengen waardoor de klanten aangeven dat het lijkt op een “hot stone massage”.

 

Wat zijn de overige voordelen van SHR?

SHR maakt het mogelijk alle huidtypes te behandelen ook in de zomer. SHR is veel veiliger dan de traditionele manier van ontharen en ook effectief bij dunnere haren.

 

Wat is de ervaring van anderen?

Mensen ervaren het SHR ontharen als een soort “hot stone massage” wat wil zeggen dat de huid geleidelijk warmer wordt. Dit geeft in tegenstelling tot de traditionele manier van ontharen veel meer comfort. Na de complete behandeling is zo’n 75 tot 80% van de haartjes voor langere tijd uitgeschakeld. Helaas is er ook een klein percentage onder de mensen die non-responder zijn; wat betekent dat bij die personen het laseren niet aanslaat. Mensen met hele lichte haren, en dus zeer weinig melanine, zullen weinig resultaat hebben of in ieder geval meer behandelingen nodig hebben.

 

Hoe lang duurt gemiddeld een totale behandeling en waar moet ik rekening mee houden?

Het totaal aantal behandelingen wat men nodig heeft voor permanente haarreductie zijn gemiddeld 6-8 behandelingen iedere 6 tot 12 weken.

Voor en na iedere SHR behandeling mag u één week niet zonnebaden of onder de zonnebank. Na de behandeling dient u zich goed in te smeren met UV A/B zonnebrandcrème en. Voor en na de behandeling mag u het behandelde gebied wel scheren maar niet epileren. Sporten, warm water baden, sauna en stoomcabine mag weer wanneer de huid voldoende herstelt is; zo’n 1 tot 5 dagen na de behandeling.

 

Wat is laser?

Laser staat voor Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation. Diverse materialen worden gestimuleerd met energie en laten deeltjes licht vrij die we fotonen noemen. Wat laserlicht nu speciaal maakt is dat de fotonen allemaal dezelfde (pure) kleur monochromatisch en golfbeweging hebben (golf beweging is synchroon of coherent) en het een smalle gebundelde straal licht is van 1 golflengte die zich voortbeweegt. Medische lasers worden vernoemd aan de hand van het materiaal waarmee de energie wordt gestimuleerd.

Waarom kiezen voor Chamyr?

Bij ons wordt u gedurende het hele verloop van de behandelingen altijd door dezelfde lasertherapeute professioneel behandeld en kan je bij ons alle dagen terecht.

Onze toestellen krijgen regelmatig een groot onderhoud, en worden tijdig vernieuwd.

 

Wat zijn de belangrijkste contra-indicaties?

Zwangerschap en borstvoeding, Epilepsie, Pacemaker, Diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen),  overgevoeligheid voor zonlicht, Kwaadaardige moedervlekken,

Prijzen op aanvraag of tijdens intake en testsessie.bij meerder zones geven wij 20% korting.

OUTBACK ORGANIX WAXING

OUBACK ORGANIX WAXING

WAAROM OUTBACK ORGANICS?

De botanische schoonheidsproducten van Outback Organics

zijn een pure verwenning voor de huid.

Maar dat niet alleen. Ze zijn ook ethisch, geheel vrij van onnatuurlijke toevoegingen

en niet onbelangrijk, zeer effectief. Zo is elk product vanaf de basis ontworpen door zeer ervaren professionals in de beautyindustrie.

 

Dit om elk type huid in zijn specifieke behoeftes te kunnen voorzien en te laten stralen.

OUTBACK ORGANICS is afkomstig van Australië.ze zijn speciaal ontwikkeld om de meest voorkomende klachten na ontharing aan te pakken zoals ; irritatie, ingegroeide haartjes .Geschikt voor alle huidtypes en perfect voor intieme , gevoeligere gebieden

bottom of page