Blog

chamyr

Let your skin glow with superboost VIP-event !lees meer….

 

Op Vrijdag 11 september kan je een demo bijwonen ,wordt er ook een Ikari huidanalyse toegepast.Daar de plaatsen beperkt zijn is inschrijven noodzakelijk.Wij hebben drie kleine groepjes ,rekening houdend met civid-19. De inschrijvingskosten zijn 29€ ,die je terug krijgt in een mooi gevulde goodybag. Wij zien uit naar jullie komst , gezellig met een hapje en een drankje.

De starturen zijn  12u30,  15u30  en  18u30.

Stuur een mail naar info@chamyr .be  of bel ons even op het nr 03/6454089

IMG_7481

SUPERBOOST

Een 100% natuurlijke techniek gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

Wilt u er ook natuurlijk jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers? Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee innovatieve technologieën (pijnloos). 

De Superboost infiltratie zonder naalden. Wat tot heden nog met geen enkele techniek mogelijk was, kan nu met deze no-needle techniek. Het unieke insluizen van actieve ingrediënten op maat door de poriën en de zweetklieren, om via deze weg de diepere lagen van de dermis te bereiken. Eens de dermis geactiveerd is begint deel van de regeneratie. De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt. 

De Superboost Neurofeedback technologie. In deze fase herstelt men de zenuwverbindingen op naar de huid en spieren. De verjongde zenuwbanen activeren de fibroblasten van de huid, die op hun beurt hyaluronzuur, collageen en elastine produceren.  Maar ook de aangezichtsspieren worden aangepakt op 3 niveaus:  Bestrijden van de ongewenste en ongecontroleerde spierkrampen die uitdrukkingsrimpels zoals een frons of kraaienpootjes elimineren, herstel van spiertonus of opwaartse kracht die voor een lift-effect, en tenslotte zorgt een grotere massa spier voor een mooi gevuld gelaat.  

De neurostimulatie herstelt de huid, lift en vult het gelaat op een natuurlijke en duurzame manier. 

Foto na 1 behandeling, mondhoeken en wenkbrauwen mooi gelift.