Konjac Sponge

Konjac Sponge, een mini gelaatsverzorging voor elke dag!

Gemakkelijke, effectieve, pure en diepe reiniging van het gelaat. Alle Konjac Sponges zijn 100% natuurlijk en gemaakt van plantenwortels van de Konnyaku plant.

Wat is Konjac?

Konjac, botanische naam Amorphophallus Konjac, ook geschreven als Konjak, is een plant die van nature voorkomt in landen als Japan, China, Korea, Taiwan en Indonesië.  In China en Japan wordt de plant gekweekt in plantages omdat ze gewild is voor verschillende toepassingen, zoals pijn bij maagzweren verlichten of als afslankmiddel.

Konjac is een van nature hydraterende plantvezel die alkalisch is en onzuiverheden en overtollige talg in de huid tegengaat. Dus ideaal om te gebruiken als gezichts- en bodyspons, perfect om te schubben,voeden en hydrateren op een natuurlijke manier. Een weldaad voor je gelaat en lichaam!

Verzorg je huid op een natuurlijke manier!

De Konjac Sponges zijn uniek omwille van hun exfoliërende werking en hun speciale structuur. Ze reinigen, scrubben en voeden de huid op zo een manier dat je als resultaat een natuurlijke, mooie en pure uitstraling krijgt. De sponges stimuleren de doorbloeding, zorgen voor een nieuwe groei van huidcellen en bestaan uit natuurlijke vitaminen ( A, E, D, B1, B2, B6, B12 en C ) en mineralen die je huid weer doen stralen.

Hoe gebruiken?

De sponzen die droog verpakt zijn, dienen eerst 15 minuten in water gelegd te worden. Daarna is het gebruik hetzelfde als de sponzen die nat verpakt zijn.
Je kan de spons zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken. Maak de spons eerst goed nat en doordrenk met water. Uitwringen en cirkelvormige bewegingen maken met de spons over het gelaat.

Na gebruik spoel je de spons even goed uit met lauw/warm water en hang je ze te drogen met het koortje op een nette plaats. Eenmaal opgedroogd is de spons weer hard en dompel je ze voor gebruik weer onder water totdat ze terug zacht is.

De spons is anti-bacterieel en laat geen microben toe. Verzorg je spons goed en dan kan je ze zeker 2 maand gebruiken.

konjacsponge500px.jpg