Gelaatsverzorgingen

doktor Babor Pro behandelingen€0.00

TheraPro peel,behandelingen op basis an fruitzuren.Bij deze behandelingen wordt de intensiteit van (10%-20%-30%) individueel aangepakt


aan uw huidtype.Voor een maximale huidvernieuwing en  een stralende frisse huid, al zichtbaar na de eerste behandeling .


In kuur    4 tot 6 behandelingen.  prijs  95€/behandeling


Grand Cru-Deze buitengewone exclusieve editie betovert onze teint€125.00

Ultieme  anti-aging behandeling, inclusief  enzymen peeling &  ultrasone


Babor Spot Reducer€0.00

De BABOR TECH Spot Reducer werkt volgens erkende, van de dermatologie afgeleide methodes voor de behandeling van ouderdoms-en pigmentvlekken.


  • Babor Spot reducer treatment: €60
  • Behandeling per pigmentvlek enkel in combinatie met een gelaatsverzorging: €15
  • Behandeling per 3 pigmentvlekken: €40

Lees meer


Babor Tech – Micro Needling€135.00

Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentraat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.


Behandelingsduur: ca. 1u20 min -1u35 min,


kostprijs:gelaat +hals 135€ .Met decolleté 155€    .Promotie 5+1   (binnen de 4 maanden)


 


Lees meer


Microdermabrasie€125.00

Microdermabrasie (MDA) is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit. Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid.Lees meer

Reversive€139.00

Luxueuse anti-age verzorging met direct zichtbaar stralend resultaat door het re-youth complex. De huid ziet er strakker, gladder en rozig fris uit.


Al onze verzorgingen zijn inclusief epileren wenkbrauwen en ultrasone


ULTRASONE GOLVEN – micromassage met dieptewerking

Niet voelbaar, maar des te intensiever maken ultrasone geluidsvibraties de celmembranen meer doorlaatbaar. Zo kunnen de later aangebrachte werkstoffen in diepere huidlagen komen en daar gedurende een langere periode de hoogste werkzaamheid ontvouwen. Bovendien bevordert een behandeling met ultrasone golven de lymfestroom en de celstofwisseling.


Lees meer


SKINOVAGE PX€78.00

De multifunctionele systeemverzorging SKINOVAGE PX bestaat uit zeven subseries – perfect afgestemd op de behoeften van uw huid.


 


 


Lees meer


SEACREATION€250.00

Luxe die onder de huid gaat. Een combinatie van bijzonder uitmuntende werkstoffen uit de diepzee van de oceanen en een volmaakte, exclusieve behandeling laat de huid er weergaloos glad, strak en jeugdig uitzien.


Behandelingsduur ca. 2u


Lees meer


Men Treatment€78.00

Jetlag, tijdsdruk en deadlines – uiterlijke en innerlijke stressfactoren verstoren de harmonie van lichaam, geest en ziel. De man van vandaag verlangt van zichzelf een maximum aan prestatievermogen. Een BABOR MEN treatment zorgt voor meer prestatie en weerstandsvermogen in extreme situaties. Schenkt kracht en energie aan de huid.


Behandelingsduur: ca. 1u40 min


Lees meer


DOCTOR BABOR treatments€125.00

Precieze beauty-oplossingen voor onmiddellijk zichtbare resultaten.


Behandelingsduur: ca. 1u45 min


Al onze behandelingen zijn inclusief epilatie wenkbrauwen ,enzymen peeling & ultrasone


Lees meer