Toestellen

radiofrequentie (RF)€0.00

RADIOFREQUENTIE


Het principe is gebaseerd op een verhitting van de huid door de emissie van kleine elektrische stromen met een zeer hoge frequentie. Deze stimulatie door hitte zal een directe actie van reductie van adipocyten(vetcellen) veroorzaken, die cellulitis zal elimineren en het uiterlijk van sinaasappelhuid  zal verminderen.


Tegelijkertijd zal deze stimulatie werken op de stevigheid van de huid door de collageenvezels terug te trekken (tensoreffect) en door de productie van elastine en collageen te stimuleren. De huid is opgevuld en verstevigd.


Radiofrequentie heeft het voordeel dat het effectief is op de 3 soorten cellulitis, of het nu vet, vezelig of waterig is.


De resultaten zijn zichtbaar vanaf de 1e sessie. Tel vanaf 8 sessies voor een volledige genezing. lees meer …..


Cryolipolyse,nieuw toestel new esthetic !!!€0.00

Lovehandles, rijbroeken, buikrandjes en andere overtollige rolletjes …. ZET JULLIE SCHRAP! De nieuwste technologie in vetverwijdering zonder chirurgie én effectief! CRYO-REDUCTIE = vermindering van vet door koude.


De behandeling is snel,efficiënt ,veilig en pijnloos.De resultaten zijn langdurig en verbazingwekkend!


Lees meer….


lipocavitatie€0.00

 


Lipocavitatie is een nieuwe technologie die vetcellen (adipocyten) vernietigt door speciale combinatie van ultrasone golven met een lage frequentie.De effecten van de laagfrequentie golven zorgen voor de vorming van microbubbels in het


vetweefsel.Deze zullen microbubbels  van lucht creëren die wanneer ze een adipocyt ontmoeten zullen barsten en een breuk van het membraan van de vetcel veroorzaken die zal legen. De vrijgegeven vetten worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd.


Lipocavitatie is een echt alternatief voor liposuctie. De resultaten zijn snel en zichtbaar vanaf de 1e sessie .


De behandeling is pijnloos, niet-invasief (geen operatie) en van korte duur. Over het algemeen zijn 6 tot 8 sessies voldoende!


Deze techniek is de oplossing om vetafzettingen die bestand zijn tegen elk dieet en het sinaasappelhuid (cellulite) verwijderen.lees meer ….


sudotonic infrarood pakking€75.00

De nieuwste en veiligste methode voor lokale vetverwijdering met snel en langdurig resultaat;


gemiddeld 3 cm omtrekverlies per behandeling!


lees meer


Lymphastim€0.00

Lymphastim werkt volgens het Pneumatische Compressietherapie principe. Speciale meerkamermanchetten met overlappende kamers geven een voorgeprogrammeerde massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie door het lichaam stimuleert, net zoals bij manuele lymfedrainage en ambulante compressietherapie.


Lees meer