Superboost: het effect van een medische ingreep, zonder spuiten of snijden

fullsizeoutput_1a63

Een cosmetische behandeling die dezelfde resultaten geeft als een medische ingreep! lees meer …

IMG_5901

SUPERBOOST 

Een 100% natuurlijke techniek gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen. 

Wilt u er ook natuurlijk jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers? Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee innovatieve technologieën (pijnloos). 

De Superboost infiltratie zonder naalden. Wat tot heden nog met geen enkele techniek mogelijk was, kan nu met deze no-needle techniek. Het unieke insluizen van actieve ingrediënten op maat door de poriën en de zweetklieren, om via deze weg de diepere lagen van de dermis te bereiken. Eens de dermis geactiveerd is begint deel van de regeneratie. De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt. 

De Superboost Neurofeedback technologie. In deze fase herstelt men de zenuwverbindingen op naar de huid en spieren. De verjongde zenuwbanen activeren de fibroblasten van de huid, die op hun beurt hyaluronzuur, collageen en elastine produceren.  Maar ook de aangezichtsspieren worden aangepakt op 3 niveaus:  Bestrijden van de ongewenste en ongecontroleerde spierkrampen die uitdrukkingsrimpels zoals een frons of kraaienpootjes elimineren, herstel van spiertonus of opwaartse kracht die voor een lift-effect, en tenslotte zorgt een grotere massa spier voor een mooi gevuld gelaat.  

De neurostimulatie herstelt de huid, lift en vult het gelaat op een natuurlijke en duurzame manier. 

De Superboost geeft jou de zachtheid van een cosmetische verzorging (pijnloos) met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid: van een snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, ooglifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, (over)gevoeligheid, huidspanning, etc.

Zo gaat de behandeling in z’n werk

stap 1:

Er wordt om te beginnen een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd om je huidtype te bepalen. Dit resultaat wordt weergegeven in een persoonlijke skin-code, die meteen ook resulteert in een behandeling op maat een een cosmeticaplan voor thuisverzorging. Er wordt daarnaast ook besproken wat je precies verwacht van de behandeling.

Stap 2: 

Afhankelijk van je huidtype en probleemzone(s) kiest de IKARI Skin Expert de voor jou geschikte vorm van Superboost. Je huid wordt eerst gereinigd.
Als extra doen we er nog een fruitzuren peeling bij van de Babor Pro !

Stap 3:

Hier begint de eigenlijke Superboost behandeling. Actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De huidkanalen vullen zich op deze manier met vloeistof vol mineralen en vitaminen. Dit zijn meteen ook de basisbestanddelen voor de volgende stap.

Stap 4:

Met behulp van elektrostimulatie krijgen de spieren impulsen waardoor ze terug steviger en strakker worden. Deze  elektrostimulatie ( ook bio-feedback genoemd ) is best even wennen wanneer hij voor het eerst wordt toegepast. Je spieren trekken onder invloed van de stimulatie samen, je proeft een metaalsmaak in de mond en gaat ongewild meer speeksel produceren. Als superboots experts brengen wij jullie  hiervan op voorhand uitgebreid op de hoogte, zodat je niet plots voor verrassingen komt te staan. Hoewel het geheel hoogstens wat vreemd aanvoelt, is de behandeling op geen enkel moment pijnlijk of onaangenaam te noemen.

Als afsluiter een heerlijk ampul van Babor!

 

Prijs Gelaat                    195€

Gelaat +hals.       265€

Volledig gelaat ,hals & decollete.  295€

Prijs Handen: € 80.

prijs acné behandeling 80€

Foto  na een  behandeling van de superboots !

IMG_6230

 

    Terug naar behandelingen