RESTART

Restart_IG_online coaching_4

Wat is Restart?

Restart is een programma dat is gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over verschillende fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang behouden. Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt. Tijdens het Restart-traject, maar ook daarna. Dat veroorzaakt een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten.Restart zorgt ervoor dat je klaar zal zijn om alle obstakels uit de weg te ruimen.

Prijs vanaf 250€

Lees meer …;

Verzending:
 • Shipping : €0.00

Wat zijn de voordelen van Restart?

 • Persoonlijke begeleiding door een professionele coach tijdens en na de behandeling.
 • Een optimale werking van iedere ampul doordat deze handmatig is geënergetiseerd
 • 100% natuurlijk
 • Zowel geschikt voor mannen als vrouwen
 • Kan gebruikt worden door klanten die zowel een miniem als omvangrijk gewichtsverlies tot doel hebben
 • Sterke vermindering van het aantal fysische klachten ( maag, darmen,…. ) door het gebruik van gezonde voeding
 • Plaatselijk vetvermindering op plaatsen waar het echt nodig is
 • Minder hongergevoel
 • Weinig spierverlies
 • Energiek gevoel
 • Absoluut veilig en gezond
 • mooi te combineren met cryolipolyse,cavitatie of Radio Frequentie.

Het voedingssupplement.Een energetische ampul

De ampul is 100% natuurlijk en dien je enkel tijdens de eerste fase in te nemen. De basisvloeistof is gedistilleerd water dat werd aangelenkt met citroenzuur en carnitine en dit werd geënergetiseerd. Deze energie wordt bij het innemen van de ampul door je speekselklieren opgenomen waardoor je vetverbranding verhoogt en je hongergevoel onderdrukt wordt. Ze brengt je ook emotioneel in balans, waardoor je minder snel gaat snacken. Door de ampul boek je, op een gezonde manier, sneller resultaat. De kracht van de ampul is Orthomoleculair samengesteld en de hoofdbasis komt van Ayuverdische kruiden

Restart_IG_online coaching_6

Actie tot 31/05/2020 !
Restart inclusief 24 ampullen en 9 weken online begeleiding € 450 – 10% korting nu € 405 +voucher 75€ cryolipolyseRestart inclusief 24 ampullen zonder begeleiding € 250 – 10% korting nu € 225+voucher 50€ cryolipolyse

Graag meer info, bel naar 0474569702(nr tijdens coronasluiting)

FASE 1

De eerste fase is de ontgiftingsfase, waarbij je lichaam herstelt. Tijdens deze fase neem je elke dag een energetische ampul die ervoor zorgt dat je hongergevoel afneemt en dat je vet sneller verbrandt. Na de eerste fase is de ampul niet meer nodig, dan haalt je lichaam deze extra energie uit gezonde voeding. Deze fase is de meest strikte fase, waarin een aantal voedingsingrediënten worden weggelaten. Zo gun je je maag en darmen rust. Je eet alleen lichte voeding, zodat beide organen zich kunnen herstellen. Je lichaam ontdoet zich tijdens deze ontgiftingsfase van afvalstoffen. Het zuivert zich, wat noodzakelijk is voor een goed werkend metabolisme. Deze eerste fase duurt twee tot zes weken, afhankelijk van je streefgewicht.

Fase 2

De tweede fase is de zoekfase. We introduceren opnieuw bepaalde voedingsstoffen en gaan telkens kijken hoe je lichaam daar opreageert. Zo ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden en welke je beter van je

boodschappenlijstje schrapt. Hoe lang deze fase duurt, is afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Elk lichaam reageert op een andere manier op verschillende voedingsmiddelen. De ene voelt zich kiplekker bij het eten van bepaalde voedingsmiddelen, de ander krijgt maagpijn, een opgeblazen buik, of komt plots bij op de weegschaal. In fase 2 leer je lekker en gezond eten en leer je begrijpen hoe je lichaam reageert op bepaalde voedingsmiddelen.

In deze fase introduceer je geleidelijk aan meer soorten voedingsstoffen in je dieet, zoals koolhydraten en vetten. Door bewust te monitoren hoe je lichaam reageert op bepaalde voedingsstoffen, kom je meer te weten over wat je lichaam wel en niet nodig heeft.

Tijdens fase 2 blijf je afslanken, op een tempo op maat. Hoe lang deze fase duurt, is afhankelijk van je reacties op voeding, hoeveel je nog wil afslanken en hoe gevoelig je aan overgewicht bent. Dat bespreek je allemaal met je mentor.

Tijdens deze fase weeg je je elke ochtend en noteer je wat je eet op een schema. Als je je op een bepaald punt niet goed voelt, maagpijn hebt of diarree, noteer dit dan ook. Dit is een signaal van je lichaam op bepaalde voeding. Door het herlezen van je notities samen met je mentor trekken jullie samen conclusies over op welke voedingsmiddelen jouw lichaam goed en minder goed reageert. Wijst de weegschaal tijdens deze fase een hoger getal aan, of krijg je een gekke reactie van je lichaam, dan kan je in samenspraak met je mentor even terug naar fase 1.

Fase 3

De derde fase is de leeffase. Samen met je mentor bedenk je een realistisch plan dat je ook na Restart een stabiel gewicht garandeert.

 

Tools

Brochure, receptenboek, dagboek, shoppinglijst afscheurboekje

 • Een brochure waar je alle informatie grondig kan doornemen en aan de hand van deze informatie je werkplanning kan maken.
 • Een receptenboekje met hele simpele maar lekkere gerechten. Zelfs de keukennerd kan hiermee aan de slag.
 • Een dagboek om te gebruiken samen met je coach. Wat heb je effectief gegeten? Wat zijn werkpunten? Hoe voel je je? Wat is het wekelijks resultaat? Welke zijn de opmerkingen van de coach?…
 • Een werkplanning pdf krijg je mee van de coach om je voor te bereiden en je planning te maken. Deze gaat je coach steeds voor de start van de week controleren
 • Restart_IG_online coaching_7Restart_IG_online coaching_4
 • Restart_IG_online coaching_9
  Terug naar behandelingen