Microdermabrasie

microdermabrasie[1]
Microdermabrasie (MDA) is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit. Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid.
Lees meer
Prijs:€125.00

microdermabrasie

Deze power-peeling vermindert sporen zoals rimpeltjes, ouderdomsvlekken of onzuiverheden met de fijnste kristallen en onthult een nieuwe huid door regeneratie. Het is een uitzonderlijke en progressieve behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, comedonen (zwarte puntjes), doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acnéletsels en striemen. De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur.

 Wat is de cosmetische microdermabrasie?

De cosmetische microdermabrasie is een moderne, effectieve peeling van de huid. Door het doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen door middel van aluminiumoxide-kristallen wordt het zelfregeneratieproces van de huid versneld, d.w.z. nieuwe huidcellen vervangen afgestorven cellen.
 Hoe verloopt de microdermabrasie?
Aan het begin van de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de microdermabrasie. Tijdens de microdermabrasie worden de ogen door een bril of door speciale oogpads beschermd.
De schoonheidsspecialiste spant de huid, zet het handstuk op de huid en glijdt zachtjes en zonder druk over de te behandelen plekken. Door middel van een vacuümsysteem worden de aluminiumoxide-kristallen op de huid gevoerd en weer afgezogen. Dit wordt waargenomen als een licht kriebelen.Al onze verzorgingen zijn inclusief ultrasone.
ULTRASONE GOLVEN – micromassage met dieptewerking
Niet voelbaar, maar des te intensiever maken ultrasone geluidsvibraties de celmembranen meer doorlaatbaar. Zo kunnen de later aangebrachte werkstoffen in diepere huidlagen komen en daar gedurende een langere periode de hoogste werkzaamheid ontvouwen. Bovendien bevordert een behandeling met ultrasone golven de lymfestroom en de celstofwisseling.

 

Waar moet u voor de microdermabrasie op letten?

Doe voor de behandeling contactlenzen uit!

Waar moet u na de microdermabrasie op letten?

Na de behandeling kunnen tijdelijk een gevoel van droogte, roodkleuringen en lichte bloeding in het weefsel optreden. De roodkleuringen nemen afhankelijk van de gesteldheid van de huid binnen enkele uren af. Mochten de roodkleuringen na 24uur niet verminderen, wendt u zich dan tot uw deskundige schoonheidsspecialiste.
Indien nodig moet een huidarts bezocht worden.
Bij ophopingen kan het eerst ook komen tot een “opbloeien”, spreek van een eerste verslechtering.
Uw huid heeft na de microdermabrasie 2-3 dagen nodig om de natuurlijke lipidenbeschermingsmantel en zodoende de huideigen beschermingsfunctie weer volledig op te bouwen. U bereikt optimale behandelingsresultaten wanneer u gedurende deze periode indien mogelijk extra prikkels vermijdt zoals:
– een langer verblijf in de zon of solarium
– sterk transpireren (saunabezoek)
– ander abrasieve of chemische peelings
– haarverwijdering op de behandelde plekken
– zelfbruiner
– bezoek aan zwembaden (chloorhoudend water / zeewater)

Microdermabrasie en zonbescherming

Tijdens een behandelingskuur met microdermabrasie moet u overdag zeker een zonnecrème met een hoge lichtbeschermingsfactor gebruiken.
Na beëindiging van de kuur de zonnecrème overdag nog 14-21 dagen aanbrengen.
Na een afzonderlijke behandeling met microdermabrasie moet u de volgende 7 dagen een zonnecrème aanbrengen.
– BABOR Sun Make-up SPF50
– DERMA CELLULAR Ultimate Protection Balm SPF50

Verzorging na de microdermabrasie

De microdermabrasie geeft uw huid de impuls uit de diepte te regenereren.
De DOCTOR BABOR speciale producten ondersteunen dit proces op optimale wijze.
Chamyr stemt de behandeling / behandelingskuur individueel af op uw huidbeeld en uw wensen; om optimale resultaten te bereiken, volg alstublieft uw verzorgingsadviezen voor thuis op, bijv,: MICRO CELLULAR Ultimate ECM Repair Serum + BIOGEN CELLULAR Ultimate Repair Cream of Gel-Cream of DERMA CELLULAR Collagen Booster Cream.
LET OP: gebruik in geen geval fruitzuren, etherische oliën of zware, vette crèmes!

 

Aantal behandelingen

Voor de optimale effecten moeten de behandelingen met microdermabrasie worden uitgevoerd in kuurverband, d.w.z. afhankelijk van huidbeeld/-toestand zijn er tussen de 6 en 12 behandelingen noodzakelijk. Tussen de behandelingen moet in de regel ene pauze zitten van 7-21 dagen; ook dit varieert afhankelijk van huidbeeld/-toestand en behandelingsdoel.
    Terug naar behandelingen