cryo-line

CENTIMETERS VERLIEZEN WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK

Lovehandles, rijbroeken, buikrandjes en andere overtollige rolletjes …. ZET JULLIE SCHRAP! De nieuwste technologie in vetverwijdering zonder chirurgie én effectief! CRYO-REDUCTIE = vermindering van vet door koude.

De behandeling is snel,efficiënt ,veilig en pijnloos.De resultaten zijn langdurig en verbazingwekkend!

Lees meer

Prijs:€75.00

cryo-line = vet vermindering door koude = figuurcorrectie

De nieuwste technologie in vetverwijdering zonder chirurgie én effectief! CRYO-REDUCTIE = vermindering van vet door koude. Het is wetenschappelijk aangetoond en bewezen dat als vetweefsel wordt blootgesteld aan een zeer lage temperatuur de adypocyten of vetcellen permanent vernietigd en verwijderd worden uit het lichaam door het eigen metabolisme.
Cryo-reductie is een behandeling die bestaat uit het afkoelen van een bepaalde lichaamszone waar vet zich in de loop van de tijd heeft opgehoopt (heup, achterwerk, buik, etc…). Voor wie is de behandeling geschikt?
De behandeling is ideaal voor mensen met een lokale vetophoping,  Lovehandles, rijbroeken en andere lokale vetophopingen zijn ideale doelwitten voor cryo-reductie.

In tegenstelling met de reeds bestaande cryo-toestellen die op de markt zijn (onze apex)wordt er niet meer met zuigelementen gewerkt ,waardoor er grotere opp per behandeling bewerkt wordt en minder pijnlijk is.

Wat zijn de resultaten?

Cryo-reductie is in staat om de vetlaag met 15% tot 40% te verminderen. De vernietigde vetcellen worden binnen de 90 dagen volgend op de behandeling geleidelijk door het eigen lichaamsmetabolisme verwijderd. De resultaten worden zichtbaar vanaf de tweede en derde week na de behandeling.
Hoe mag u zich een cryo-reductie behandeling met de CRYO-LINE voorstellen?
De behandeling is geheel PIJNLOOS en duurt  ongeveer 50 min per zone.Enkel 3 tot 6 behandelingen binnen een periode van 1 á 3 weken tussen elke behandeling volstaan om een optimaal resultaat te bereiken.
Cryo-reductie met de  CRYO-LINE gebruikt de nieuwste technologie voor het behandelen van lichaamsvet. De behandeling is bewezen en erkend door Amerikaanse universiteiten en de meest prestigieuze dermatologen wereldwijd. De resultaten met de  CRYO-LINE zijn duidelijk zichtbaar met een zeer hoge graad van tevredenheid als gevolg.

 

75€ per zone,

abonnement van 6 zones   300€

    Terug naar behandelingen