Babor Tech – Micro Needling

BAB_MicroNeedling_Visual_Geraet_quer_RGB

Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentraat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.

Behandelingsduur: ca. 1u20 min -1u35 min,

kostprijs:gelaat +hals 135€ .Met decolleté 155€    .Promotie 5+1   (binnen de 4 maanden)

 

Lees meer

Prijs:€135.00

 

Het idee achter het cosmetische Micro Needling is eigenlijk heel eenvoudig: de werkstoffen komen daar aan, waar ze zich het beste kunnen ontplooien. Niet alleen aan het huidoppervlak, maar ook in de huid. Daarbij is Micro Needling een zachte anti-aging behandeling. Geselecteerde werkstoffen dringen door tot in de huid en activeren de opbouw van collageen. Tegelijkertijd neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd.

Bij micro needling worden zeer fijne naaldjes gebruikt om de opperhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

Er wordt aangeraden de Micro Needling in een kuur van 6 behandelingen toe te passen.

Wat is de cosmetische Micro Needling?

De cosmetische Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid in te brengen.
De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf. Deze laag bemoeilijkt het indringen van anti-aging werkstoffen in de diepte van de huid.
Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Micro Needling aan het oppervlakte geperoreerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het grootste nut hebben.
Tegelijkertijd worden door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, wordt de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.
De behandeling is vrijwel pijnloos, omdat alleen de bovenste huidlaag geperforeerd wordt, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat.

Hoe reageert de huid op de BABOR TECH Micro Needling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale resp. zelfs gewenste huidreactie, die uiterlijk na 1-2 dagen vermindert.
Nadat de roodkleuring verminderd is, kan in afzonderlijke gevallen bij bijzonder intensief bewerkte huiddelen een lichte korst ontstaan. Ook dit is een absoluut gewilde en ingecalculeerde reactie van de huid.

Waar moet men op letten na de BABOR TECH Micro Needling behandeling?

De huid heeft na de behandeling 2-3 dagen nodig om te regenereren. U bereikt optimale behandelingsresultaten, wanneer u gedurende deze tijd extra prikkels vermijd zoals:
– een verblijf in de zon of in het solarium- sterk transpireren (saunabezoeken)
– bezoeken aan het zwembad
– abrasieve of chemische peelings
– ontharen op de behandelde plaatsen
– zelfbruiner

Tijdens de gehele behandelingskuur alsmede 2-3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming (DERMA CELLULAR Ultimate Protecting Balm SPF50) worden aangebracht.

Kuurbehandelingsaanbevelingen

Optimale resultaten met de BABOR Micro Needling behandelingen bereikt u in principe altijd bij het inachtnemen van een complete behandelingskuur van ca. 6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen.
Natuurlijk zijn ook afzonderlijke toepassingen, deeltoepassingen of gereduceerde kuuraanbiedingen mogelijk.

Verzorging thuis na de Micro Needling

Voor het bereiken van optimale behandelingsresultaten is het naleven van een concreet vezorgingsplan voor thuis een basisvoorwaarde.

Dag 1 (dag van de Micro Needling): DERMA CELLULAR Ultimate Calming Serum meerdere malen per dag naar behoefte.

Dag 2-3: DERMA CELLULAR Ultimate Calming Serum + dag-/nachtcrème overeenkomstig het advies

Dag 4: serum overeenkomstig het advies + dag-/nachtcrème

Een lichte make-up kan al op dag 2 worden aangebracht.
Let op zonbescherming! (DERMA CELLULAR Ultimatie Protecting Balm SPF50)

Graag wat meer informatie,maak een afspraak voor persoonlijk advies

 

 

    Terug naar behandelingen