microblading

IMG_4903

Altijd en overal de perfecte wenkbrauwen met microblading

Wat is microblading?

Microblading is semipermanente make-up, wat angstaanjagender klinkt dan het nu, in 2017, is. Vergeet dus de opgetekende wenkbrauwen en liplijnen van de jaren ’90. Met deze techniek, die de laatste tijd enorm aan populariteit heeft gewonnen, is het resultaat natuurlijk en verfijnd. De wenkbrauwen worden opgevuld met ragfijne lijntjes, zoals je iedere ochtend zou doen met een potlood(resultaat nog fijnder). Maar dan dus blijvend.

lees meer …

Prijs:€320.00

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een uitgebreide consultatie gaat de specialist aan de slag met een mesje bestaande uit verschillende naalden. De individuele haartjes worden getekend door kleine incisies te maken waardoor het pigment onder de huid terechtkomt. Afhankelijk van de staat van je wenkbrauwen en wat er precies moet gebeuren, kan het proces tot ongeveer twee uur duren. Een tweede of zelfs derde sessie zijn geen uitzondering.

Dan de vraag die je jezelf ongetwijfeld stelt: doet het pijn? Er zijn verdovende gels die de pijn kunnen temperen, waardoor het verdraagzaam is.Wij werken met een zeer goede verdoving die zowel verdovend  als ontzwellend is.

Het resultaat

Hoewel de kleur pas echt tot zijn recht komt twee weken na de laatste behandeling, hoef je je in de tussentijd niet te verstoppen achter een gigantische zonnebril. Wel zal je enkele dagen je nieuwe wenkbrauwen goed moeten verzorgen .Als deel van de nazorg smeer je een verzachtende crème tegen de onvermijdelijke jeuk en het schilferen.De producten voor de naverzorging krijgt u mee.

Afhankelijk van de kleur, de nazorg, je huidtype en blootstelling aan de zon, blijven je wenkbrauwen een jaar tot anderhalf jaar in topvorm. Dan is het tijd voor een nieuwe behandeling.

Tijdens een intake gesprek wordt alles besproken en kan je ook onze foto’s bekijken.

Deze foto is genomen net na de behandeling

    Terug naar behandelingen