permanente make-up.

fullsizeoutput_1a65

Altijd en overal de perfecte wenkbrauwen met Microblading & Powderbrows

Wat is microblading?

Microblading is semipermanente make-up, wat angstaanjagender klinkt dan het nu, in 2017, is. Vergeet dus de opgetekende wenkbrauwen en liplijnen van de jaren ’90. Met deze techniek, die de laatste tijd enorm aan populariteit heeft gewonnen, is het resultaat natuurlijk en verfijnd. De wenkbrauwen worden opgevuld met ragfijne lijntjes, zoals je iedere ochtend zou doen met een potlood(resultaat nog fijnder). Maar dan dus blijvend.

wat zijn powderbrows?

Powderbrow is een van de nieuwste semi-permanente technieken. In tegenstelling tot microblading of shadow brows wordt deze techniek toegepast met een machinale nano-naald. Er wordt op dezelfde diepte in de huid gewerkt maar vanwege de fijne naald bekom je een zachte poeder effect. Dit noemen we ook wel het pixel effect. De powderbrow blijft net zoals microblading 1,5 – 2 jaar goed. Dit is dus geen permanente techniek. Het lijkt op tatoeëren maar het effect is natuurlijker. Deze techniek is ideaal voor vrouwen die wel eigen wenkbrauw haartjes hebben, maar toch meer shape en kleur wensen.

lees meer …

Prijs:€360.00

IMG_5882

foto ; powderbrows voor & net na de behandeling, verzacht nog bij genezing !

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een uitgebreide consultatie gaat de specialist aan de slag met een mesje bestaande uit verschillende naalden. De individuele haartjes worden getekend door kleine incisies te maken waardoor het pigment onder de huid terechtkomt. Afhankelijk van de staat van je wenkbrauwen en wat er precies moet gebeuren, kan het proces tot ongeveer twee uur duren. Een tweede of zelfs derde sessie zijn geen uitzondering. Je kan ook kiezen voor powderbrows (meer poeder effect ) of beide combineren wat ook een zeer mooi effect geeft.

Dan de vraag die je jezelf ongetwijfeld stelt: doet het pijn? Er zijn verdovende gels die de pijn kunnen temperen, waardoor het verdraagzaam is.Wij werken met een zeer goede verdoving die zowel verdovend  als ontzwellend is.

Het resultaat

Hoewel de kleur pas echt tot zijn recht komt twee weken na de laatste behandeling, hoef je je in de tussentijd niet te verstoppen achter een gigantische zonnebril. Wel zal je enkele dagen je nieuwe wenkbrauwen goed moeten verzorgen .Als deel van de nazorg smeer je een verzachtende crème tegen de onvermijdelijke jeuk en het schilferen.De producten voor de naverzorging krijgt u mee.

Afhankelijk van de kleur, de nazorg, je huidtype en blootstelling aan de zon, blijven je wenkbrauwen een jaar tot anderhalf jaar in topvorm. Dan is het tijd voor een nieuwe behandeling.

Tijdens een intake gesprek wordt alles besproken en kan je ook onze foto’s bekijken.

Ook voor de oogcontouren werken wij met de nieuwste methodes en de beste pigmenten !

Prijzen

OGEN

eyeliner.                                               €190 (brede €235)

oogcontour.                                         €350

 

WENKBRAUWEN

microblading.                                    €360

powderbrows                                    €360

powderbrows +microblading.       €420

 

LIPPEN

fijne contour                                   €320

ombré lips (schaduwlijn).            €375

full lips                                             €600

 

Na de eerste behandeling heb je nog een kleine bijwerking nodig.Die zijn in de prijs inbegrepen op voorwaarde dat die binnen de drie maanden worden uitgevoerd.Daarna moeten wij extra kosten aanrekenen!

 

 

 

    Terug naar behandelingen