Behandelingen

Beauty pillow€0.00

Slaap je mooi met Beauty Pillow! lees meer ….


Superboost: het effect van een medische ingreep, zonder spuiten of snijden€0.00

Een cosmetische behandeling die dezelfde resultaten geeft als een medische ingreep! lees meer …


RESTART€0.00Wat is Restart?


Restart is een programma dat is gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over verschillende fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang behouden. Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt. Tijdens het Restart-traject, maar ook daarna. Dat veroorzaakt een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten.Restart zorgt ervoor dat je klaar zal zijn om alle obstakels uit de weg te ruimen.


Prijs vanaf 250€
Lees meer …;


radiofrequentie (RF)€0.00

RADIOFREQUENTIE


Het principe is gebaseerd op een verhitting van de huid door de emissie van kleine elektrische stromen met een zeer hoge frequentie. Deze stimulatie door hitte zal een directe actie van reductie van adipocyten(vetcellen) veroorzaken, die cellulitis zal elimineren en het uiterlijk van sinaasappelhuid  zal verminderen.


Tegelijkertijd zal deze stimulatie werken op de stevigheid van de huid door de collageenvezels terug te trekken (tensoreffect) en door de productie van elastine en collageen te stimuleren. De huid is opgevuld en verstevigd.


Radiofrequentie heeft het voordeel dat het effectief is op de 3 soorten cellulitis, of het nu vet, vezelig of waterig is.


De resultaten zijn zichtbaar vanaf de 1e sessie. Tel vanaf 8 sessies voor een volledige genezing. lees meer …..


Cryolipolyse,nieuw toestel new esthetic !!!€0.00

Lovehandles, rijbroeken, buikrandjes en andere overtollige rolletjes …. ZET JULLIE SCHRAP! De nieuwste technologie in vetverwijdering zonder chirurgie én effectief! CRYO-REDUCTIE = vermindering van vet door koude.


De behandeling is snel,efficiënt ,veilig en pijnloos.De resultaten zijn langdurig en verbazingwekkend!


Lees meer….


lipocavitatie€0.00

 


Lipocavitatie is een nieuwe technologie die vetcellen (adipocyten) vernietigt door speciale combinatie van ultrasone golven met een lage frequentie.De effecten van de laagfrequentie golven zorgen voor de vorming van microbubbels in het


vetweefsel.Deze zullen microbubbels  van lucht creëren die wanneer ze een adipocyt ontmoeten zullen barsten en een breuk van het membraan van de vetcel veroorzaken die zal legen. De vrijgegeven vetten worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd.


Lipocavitatie is een echt alternatief voor liposuctie. De resultaten zijn snel en zichtbaar vanaf de 1e sessie .


De behandeling is pijnloos, niet-invasief (geen operatie) en van korte duur. Over het algemeen zijn 6 tot 8 sessies voldoende!


Deze techniek is de oplossing om vetafzettingen die bestand zijn tegen elk dieet en het sinaasappelhuid (cellulite) verwijderen.lees meer ….


doktor Babor Pro behandelingen€0.00

TheraPro peel,behandelingen op basis an fruitzuren.Bij deze behandelingen wordt de intensiteit van (10%-20%-30%) individueel aangepakt


aan uw huidtype.Voor een maximale huidvernieuwing en  een stralende frisse huid, al zichtbaar na de eerste behandeling .


In kuur    4 tot 6 behandelingen.  prijs  95€/behandeling


Grand Cru-Deze buitengewone exclusieve editie betovert onze teint€125.00

Ultieme  anti-aging behandeling, inclusief  enzymen peeling &  ultrasone


hot stone massage€85.00

Hotstone massages.. Een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen geeft een heerlijk ontspannende werking aan de vermoeide of pijnlijke spieren.


micro pulsed plasma therapy€0.00Ooglidverstrakking zonder operatie en rimpelverwijdering zonder botox, fillers of chirurgie


De revolutionaire plasma-technologie geeft onbegrensde mogelijkheden op gebied van ooglidverstrakking,rimpelverwijdering en huidverstrakking zonder operatie, zonder laser, zonder inspuitingen, zonder botox en zelfs zonder aanraking.lees meer ……