top of page
IMG_7875.HEIC
IMG_8872.jpeg
afb-website-450x450.jpg
IMG_2744-2-e1578893264529-450x366.jpg
RESTART

Lipolip kuur

Onze klanten kunnen de lipolip kuur volgen onder begeleiding van Audrey Witteboon .Jullie kunnen een afsprrak 

boeken bij ons .

Audrey heeft ervaring met een breed spectrum van probleemstellingen zoals angststoornissen, disfunctionele relaties, automutilatie maar heeft zich gespecialiseerd in eetstoornissen.

 

Als ervaringsdeskundige en na jaren als afslankcoach gewerkt te
hebben, heeft ze gemerkt dat er veel meer onder deze
problematiek zit. In haar begeleiding gaat de focus naar persoonlijke ontwikkeling in plaats van eten en gewicht en het grenzeloos vertrouwen in de veerkracht en verandervermogen van de mens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doeltreffend en gezond afslanken

 • LipoLip-programma werkt op de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zijn namelijk drie soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet, dat biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. De tweede soort is een brandstofreserve: deze wordt door het lichaam gebruikt als het nodig is, bijvoorbeeld bij koude of grote inspanningen. De derde soort is het vet dat in de loop der jaren is opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit laatste is ongezond vet dat overgewicht veroorzaakt. De meeste diëten verminderen vooral de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type aangesproken. Tegen die tijd voel je je hongerig en moe en krijg je een ingevallen gezicht en slappe spieren. Bij het LipoLip-programma verdwijnt alleen het ‘overgewicht’-vet. Metingen van het vetpercentage tonen dit aan.

 • Deze afslankingskuur  bevat niet alleen stoffen die de vetverbranding op gang brengen, maar – en hierin zit het grote verschil met andere diëten – ook stoffen die op een innovatieve manier ingescand zijn en invloed hebben op het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Het inscannen zorgt ervoor dat de hypothalamus de vetverbranding stimuleert en het hongergevoel onderdrukt.

 

Natuurlijk, veilig en gezond

Het LipoLip-programma werkt effectief  en is volkomen veilig. De kuur bevat enkel natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. De kuur draagt niet alleen bij tot effectief afslanken, maar stelt als doel gezond afslanken en slank blijven op lange termijn, zonder gevaar voor het alom gekende jojo-effect.

 

Voel je vitaal zonder honger!

Je zult geen ‘echte’ honger hebben. Dat zou beslist wél het geval zijn mocht je niet ondersteund worden. Dankzij deze ondersteuning van de ampullen blijven de typische honger/dieet bijwerkingen achterwege. Dat komt omdat het programma bijdraagt tot het verbranden van de juiste vetten. Sterker nog: ondanks de geringe calorie-inname via het toegestane voedsel zul je je heel snel vitaler voelen. Indien je de kuur zou volgen zonder de innovatieve ampullen, zou dit ook leiden tot gewichtsafname, maar dan zou je voornamelijk spieren en vocht verliezen en daarbovenop ook constant honger hebben en je zwak, slap, moe en trillerig voelen. Bovendien zou je humeur beneden alle peil zijn.

 

Vetverlies, geen spierverlies

Vanwege het grote gewichtsverlies in korte tijd  mag het LipoLip-programma enkel onder toezicht van een deskundige therapeut worden gebruikt. Door middel van het dieet en met behulp van de  LipoLip kuur worden alleen de reserve-vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Je verliest dus geen onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa, maar wel overtollig vet, op een veilige en harmonieuze wijze. Tijdens het LipoLip-programma zal het lichaam overschakelen op een volledige vetverbranding, op voorwaarde dat je je strikt aan de voorschriften houdt.
Tijdens het dieet haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel hebt. Een voedingssupplement met multivitaminen/mineralen is wel aanbevolen. Daarom vind je in het LipoLip-basispakket ook het supplement Lipo-Fit, dat je tijdens de duur van het programma inneemt.

 

Proactieve ondersteuning door een deskundige therapeut/coach/consulent

Het principe van het LipoLip-programma is dat je proactief wordt ondersteund, om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je moet doen om maximaal resultaat te behalen. De duur van het dieet varieert van 24-36 dagen per kuur (plus nog 3 dagen stabilisatie). Daarna volgen 6 weken consolidatie, waarin je leert eten in functie van je nieuwe gewicht. Voor personen die meer kilo’s willen verliezen kan de kuur in overleg  verlengd worden.
Tijdens de LipoLip-kuur kun je op een gezonde en verantwoorde wijze aanzienlijk afvallen. Vrouwen kunnen 8 tot 10 procent en mannen minimum 10 procent van hun totale lichaamsgewicht verliezen.

Waaruit bestaat het programma

 

De kuur duurt afhankelijk van het gewenste resultaat minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot maximaal 36 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouwdagen).

 

In het startpakket, basisdoos zit alles wat je voor een optimale kuur van 36 dagen nodig hebt. Het bevat:

 • Drie doosjes met telkens 12 ampullen 

 • Een werkboekje met duidelijke achtergrondinformatie, tips & tricks, menu-ideeën en recepten.

 • Het supplement LipoFit, dat de essentiële vitaminen en mineralen bevat die aanbevolen zijn bij een afslankprogramma.

 • Acht gelullen lipo-vezelcomplex voor een goede darmtransit of een voller gevoel bij de start van de kuur

 • 2 pipetjes

 • Een lintmeter, die tegelijk je BMI (Body Mass Index) weergeeft.

 • Een info kaart met een overzicht van het voedingsprogramma.

 • Een LipoLip balpen

 • Een code voor het gesloten deel van de website met een overvloed aan extra info en recepten

Ben je na de eerste 24 dagen (2 doosjes ) nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je zonder problemen verder met het derde doosje. Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kun je bij je therapeut/coach nog een extra doosje met 12 of 24 verpakkingen aankopen (maximum 60 dagen dieet). Daarna moet je enkele verplichte stopweken inlassen waarbij je lichaam gewoon kan worden aan het nieuwe gewicht en waarop je kan leren om gezondere gewoontes aan te leren om een jojo effect uit te sluiten. Indien je wenst, kun je na die stopweken starten met een nieuwe kuur.

 

CRYOLIPOLYSE & LYMPHASTIM

CRYOLIPOLYSE

Lovehandles, rijbroeken, buikrandjes en andere overtollige rolletjes ….

 

ZET JULLIE SCHRAP!

 

De nieuwste technologie in vetverwijdering zonder chirurgie én effectief!

CRYO-REDUCTIE = vermindering van vet door koude.

De behandeling is snel,efficiënt ,veilig en pijnloos.

De resultaten zijn langdurig en verbazingwekkend!

IMG_9432.jpeg

Het verschil tussen cryolipolise en liposuctie is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten.

De huid kan zich aanpassen zonder te verslappen.

De resultaten zijn het zelfde maar er komt geen operatie aan de pas.

Je moet rekenen op 1 á 3 sessies per zone.

 

Vaak worden de behandelingen gecombineerd met de Radio Frequentie,

lipocavitatie of lipolaser.

Of indien veel overgewicht met ons restart dieet.

 

 

Wij bieden ook pakketen aan, tijdens een intake gesprek kunnen we de prijs bepalen,

daar wij een programma samenstellen.

IMG_8872.jpeg

LYMPHASTIM

Lymphastim werkt volgens het Pneumatische Compressietherapie principe.

Speciale meerkamermanchetten met overlappende kamers geven een voorgeprogrammeerde massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie door het lichaam stimuleert, net zoals bij manuele lymfedrainage en ambulante compressietherapie.

lymphastim-e1478238452916.jpg

Het belang van lymfe in het menselijk lichaam is niet te onderschatten.

Het lymfesysteem is immers verantwoordelijk voor de zuivering van het lichaam

en verwijdering van intercellulair vocht.

Het absorbeert en transporteert vetzuren en vetten doorheen een uniek circulatiesysteem

en transporteert cellen naar de lymfeknopen waardoor de immuniteit gestimuleerd

en verhoogd wordt.

 

Ziektes en problemen met het lymfesysteem veroorzaken gewoonlijk zwellingen

en pijn in het lichaam, alsook een aantasting van het immuunsysteem.

Kortom: lymfedrainage met LYMPHASTIM voert afvalstoffen in het lichaam sneller af

en bouwt mee het immuunsysteem van het lichaam op.

Lymphastim pneumatische compressietherapie werkt met verschillende overlappende compartimenten waar lucht door gevoerd wordt ter verbetering van het lymfesysteem.

Bijgevolg worden afvalstoffen beter afgevoerd, reageert het lichaam beter op andere behandelingen en wordt het immuunsysteem verbeterd. Lymphastim onderscheidt zich van andere compressietherapie apparatuur omdat Lymphastim de manuele lymfedrainage van Dr. Vodder zeer sterk benadert.

 

Ook ideaal na bijv liposuctie.

Lymphastim kent zowel medische als beauty toepassingen

en wordt ingezet voor onder andere de volgende indicaties:

 • Chronische oedeem

 • Cellulite

 • Lipoedeem

 • Detox

 • Post-chirurgische obstructie van lymfebanen

 • Post-liposuctiezorg

 • Bloedvaten-aandoeningen

 • Regeneratie

 • Oncologische zorg

 • Huidverbetering

 • Artrose

 • Volume vermindering

 • Carpaal tunnelsyndroom

 • Zware benen

RADIOFREQUENTIE

Het principe is gebaseerd op een verhitting van de huid door de emissie van kleine elektrische stromen met een zeer hoge frequentie.

Deze stimulatie door hitte zal een directe actie van reductie van adipocyten(vetcellen) veroorzaken, die cellulitis zal elimineren en het uiterlijk van sinaasappelhuid  zal verminderen.

 

Tegelijkertijd zal deze stimulatie werken op de stevigheid van de huid door de collageenvezels terug te trekken (tensoreffect) en door de productie van elastine en collageen te stimuleren.

 

De huid is opgevuld en verstevigd.

Radiofrequentie heeft het voordeel dat het effectief is op de 3 soorten cellulitis,

of het nu vet, vezelig of waterig is.

De resultaten zijn zichtbaar vanaf de 1e sessie.

Tel vanaf 8 sessies voor een volledige genezing.....

IMG_2744-2-e1578893264529-450x366.jpg

Uiterst geavanceerde technologieën die de huid verstevigen .

 

De therapie werkt op 2 niveaus.

Oppervlakkig ter verbetering van de huidelasticiteit

en in de diepte ter reducering van het vetvolume.

Reducerend effect op het onderhuids vetweefsel

Het warmte effect van RF-therapie maakt de vetten vloeibaar en verhoogt de lypolise .

RF verbetert de bloedsomloop en het metabolisme van vetweefsel.

Het begunstigt de drainage van afvalstoffen die door lipolyse gegenereerd worden

via het lymphesysteem.

Verstevigend effect op de huid

RF veroorzaakt een samentrekking van de collageenvezels

en creëert zo een instant gelijkmakend effect op de huid.

RF activeert de fibroblasten waardoor de productie van o.a. collageen

en elastine gestimuleerd wordt.

Door de verwarming van het weefsel wordt ook de bloedcirculatie bevorderd,

waardoor er ter plaatse meer voedingstoffen

en zuurstof beschikbaar zijn en toxines en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

 

Dit fenomeen van zuivering remt de werking van enzymen die collageen afbreken

en weefselverslapping veroorzaken.

sans-titre-19-450x450.jpg

LIPOCAVITATIE

Lipocavitatie is een nieuwe technologie die vetcellen (adipocyten) vernietigt door speciale combinatie van ultrasone golven met een lage frequentie.

De effecten van de laagfrequentie golven zorgen voor

de vorming van microbubbels in het vetweefsel.

Deze zullen microbubbels  van lucht creëren die wanneer ze een adipocyt ontmoeten zullen barsten en een breuk van het membraan van de vetcel veroorzaken die zal legen.

De vrijgegeven vetten worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd.

Lipocavitatie is een echt alternatief voor liposuctie.

De resultaten zijn snel en zichtbaar vanaf de 1e sessie .

De behandeling is pijnloos, niet-invasief (geen operatie) en van korte duur.

Over het algemeen zijn 6 tot 8 sessies voldoende!

 

Deze techniek is de oplossing om vetafzettingen die bestand zijn tegen elk dieet

en het sinaasappelhuid (cellulite) verwijderen.

Verloop van een  LIPOCAVITATIESESSIE
Tijdens een sessie kunnen 1 tot 2 zones worden behandeld, d.w.z. 30 tot 45 minuten per sessie.

De behandeling is volledig pijnloos en laat de cliënt genieten van een echt moment van ontspanning dat eindigt met een drainerende massage.

Na de sessie kan de cliënt de normale activiteiten onmiddellijk hervatten

(geen pijn of blauwe plekken).

Het wordt aanbevolen om na een Lipocavitation-sessie een grote hoeveelheid water te drinken om de afvoer van vet te versnellen .

Een kuur duurt meestal 6 tot 8 sessies, met gemiddeld van één sessie per week.

De resultaten zijn zichtbaar vanaf de 1e sessie door het meten van de vetplooi.

 

DE VOORDELEN

 • Lichaam vormgeven

 • Vernietiging van vetafzettingen (oppervlakkig en diep)

 • Eliminatie van cellulitis (vezelachtig, oedemateus, vet)

 • Verminderde verschijning van “sinaasappelschil”

 • Geen bijwerkingen

 • Snelle en duurzame resultaten

CONTRA-INDICATIES VAN LIPOCAVITATIE

 • Zwangere vrouwen

 • Dragers van pacemakers

 • Aanwezigheid van spataderen of zweren op het te behandelen gebied

De nieuwste en veiligste methode voor lokale vetverwijdering met snel en langdurig resultaat;

gemiddeld 3 cm omtrekverlies per behandeling!

CRYO
RADIO

RADIOFREQUENTIE & LIPOVACITATIE

INFRAROOD

SUDOTONIC INFRAROOD  & wraptonic pakkingen

afb-website-450x450.jpg
sudatonic infrarood pakking 

 

Onder invloed van de infrarode warmtestraling,  zal uw lichaam willen transpireren.

Dit wordt echter belemmerd door de eerder aangebrachte producten

en moet het lichaam ‘harder werken’ om te kunnen transpireren.

 

Het lichaam spreekt de onderhuidse vetcellen aan om daaruit meer energie te halen.

Zo worden de vetcellen tijdens de behandeling op een natuurlijke manier afgebroken.

U verbruikt tot 1800kcal /sessie.


Na deze sessie wordt het laatste Sudatonic product aangebracht,

wat de werking van de voorgaande producten verderzet.

Deze crème die ook op 100% natuurlijke basis is, blijft het beste zo lang mogelijk zitten om de actieve werking van de essentiële oliën op haar toppunt te houden.

Het is zelfs aangeraden om na de behandeling niet te douchen.
 

Reeds na de eerste behandeling merkt u verschil,

maar de mooiste resultaten worden behaald na een kuur van verscheidene sessies.

Uw therapeut helpt u te bepalen hoeveel sessies u nodig heeft.

WRAPTONIC-verstevigende bodywrap

         De eenvoudige bodywrap met essentiële oliën en plantenextracten voor een snelle en                           efficient lichaamsversteviging. 

         Wraptonic wordt vooral aangeraden voor de rijpere huid ,De behandeling

          werkt eveneens ontgiftend ,boostend en vooral verstevigend.

 

         De kuur van 8 behandelingen wordt 2X per week uitgevoerd in combinatie

         met de lymphastim .

 

          Kostprijs     Wraptonic 65€         Lymphastim 35€

 

         Pakket  8 beurten 599€ ipv 799€

bottom of page